7 Ağustos 2021 Cumartesi

Tel Örgü ve Tel Çit Sistemleri

Tel örgü maliyetlerinı belirlenirken tel kalınlıklarına göre örme aralıklarına göre ve ya diğer ekstralara göre belirleniyor. Bu ekstralardan kasıt ise söz gelimi; suya dayaklı olmasını istersiniz ve ya renkli olmasını arzu ettiğiniz durumlarda fiyat konusu farklılık gösterebilir.

Artık dünyanın her yerinde eski usul çitler rafa kaldırılmıştır. Bunların yerine daha az yer kaplayan, daha kullanışlı, daha dayanıklı, şık ve ya estetik kısacası amaca hizmet eden tel örgü sistemlerinin kullanımı tercih edilir. İnsanlar artık hangi konu da olursa olsun sadeliği ve mümkün olduğunca şıklığı tercih etmektedir. Bu da tel örgüleri cazip kılmaya yetmektedir. Tel örgülerin maliyetleri ise bulunduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir. Çünkü çok ihtiyaç duyulan yerlerde fiyatlar biraz daha artabilmektedir. Kırşehir Tel örgü üretilen yerlerin size uzak olması da maliyetleri etkileyen faktörler arasında yerini almaktadır.

Tel örgülerde maliyetleri etkileyen en önemli iki unsur bulunur. Bunlar; tel kalınlığı ile göz aralıklarıdır. Tel kalınlıkları genel itibari ile 1.70 mm başlar ve 5 mm’ye kadar gidebiliyor. Örgülerin aralığı ise 15x15’den başlar 50x50’ye kadar gidiyor. Özellikle telin çelik ve ya krom olup olmadığı da fiyatı etkilemektedir. Sizler siparişinizi verdikten sonra profesyonel ekibimiz size uygun tel örgüleri seçeneğinize sunmaktadır. Firmamız konusunda ise tel örgü maliyetleri konusunda sizlere daima yardımcı olmak için bu sektördeyiz. Sizler için düzenlediğimiz kampanyaları kaçırmamanızı öneri etmekteyiz ve unutmayın kalite bizim işimizdir.

Genel olarak tel örgü fiyatları ülkemizde şehir ve ya bölgelere göre fiyat değişikliği gösteriyor. Bunun ise en büyük sebebi üretici firmaların İstanbul merkezli olmasından kaynaklanmaktadır. Özellikle İstanbul dışından gelen her hangi bir iş talebi keşiflendirme ve ya projelendirme gerektireceğinden fiyat konusunda artış söz konusu oluyor. Fiyatlandırmadan bu kadar bahsediyoruz, ancak tel örgü alacağımız zaman nelere de dikkat edilmesi gerekir. Sorusunun yanıtını Kırşehir’da tel örgü işlerini yapan firmamız sizleri her konuda bilgilendirecektir.

Öncelikle bu ürünleri satan firmalar asla size belli bir tarih ya da gün verememektedirler. Birkaç gün içerisinde teslim edilir şeklinde konuşurlar. Kırşehir’da tel örgülerin çekileceği alana doğru işçilik ile keşiflendirme yapmaktayız. Aksi takdirde keşiflendirmede belirlenen fiyat ile montajlama sırasında herhangi bir şekilde metrekare artışı söz konusu olursa ekstra ücret olarak yansıtılmaktadır. Satın aldığınız ürünlerin renk ya da boyalarına dikkat ediniz. Tel örgü, Tel çit, Tel örgü fiyatları, Tel çit fiyatları, Tel örgü çit, Bahçe çiti, Tarla çiti fiyatları.

Fiyatlandırma olayında yazılı sözleşme mutlaka isteyiniz. Çünkü keşiflendirme olarak farz edelim ki 100TL belirlenen bahçeniz montajlama esnasında 125TL olursa o firmaya her hangi bir bahane üretemeye bilirsiniz. Fakat keşif sonrasında ise 100TL belirlediğinizi yazılı bir sözleşmeye dökerseniz sizin için en iyisi olmuş olur. Günümüzde bu tarz durumlar yaşanmaktadır. Uygulamalarınız da sorunsuz bir hizmet için firmamızla iletişime geçmelisiniz. Fiyat konusunda ise en makul fiyatlar sunanlar olmaktadır. Yalnız kullandıkları ürünlerin malzemesi daha sonradan sizlere ekstra bir masraf çıkartabilir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder